Wie zijn wij?
Logo lichter

Over ons

Wij zijn Hans (34) en Jorien (31) en zijn in oktober 2017 verhuisd van de bosrijke omgeving van de Veluwe naar het waterrijke Friesland en hebben daar samen in 6 maanden een jaren’70 woning volledig verbouwd. Daarna hebben we nieuwe klusprojecten en verbouwingen in ons huis gerealiseerd, zoals een werkschuur met overkapping. Hans werkt al jaren in de techniek en Jorien werkt met kwaliteit van voeding. Hans is de “projectleider” en Jorien een beginnende hobbyklusser en schrijver van de blogs.

Waar mensen bijvoorbeeld naar mukbangs kijken om te kijken hoe andere mensen in beeld eten (say what?!), haalt Hans plezier uit het kijken naar filmpjes over klussen en over primitief bouwen op YouTube en Jorien kijkt graag naar programma’s zoals: ‘ Het Roer Om’ , ‘ de Grote Verbouwing’ en ‘ Verbouwen of Verhuizen’ (zijn ze ooit verhuisd?).

Als ervaringsdeskundigen, willen we je graag inspireren met simpele en ingewikkelde klusprojecten. Wij denken zeker niet alles te weten, maar geloven sterk in het motto: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan “- Pipi Langkous. Met daarbij wel een kleine disclaimer, voordat je nu direct de gaten in de gasleiding boort en de badkamer laat overstromen: bereid je altijd goed voor ;-).