Blogserie #7 In 6 maanden van bouwval naar droomhuis

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

Blogserie #7 In 6 maanden van bouwval naar droomhuis

De balans opmaken

Kun je voor 50 000 euro een jaren ’70 huis verbouwen tot droomhuis?
Wij niet!

Oké … Het ligt iets genuanceerder, want waar trek je de lijn hè? Wij hebben alle woonwensen met het budget die we in de eerste blog van deze serie openhartig met jullie hebben gedeeld, grotendeels waar kunnen maken en dat vinden wij al een hele gave prestatie. Er zijn alleen altijd wel dingen die je gaandeweg moet doen als investering (zoals zonnepanelen, warmtepomp) of vanwege je woonwens (terras in je tuin om te borrelen), dat je steeds weer een stapje verder gaat met een nieuw ‘potje’ .

Het begon weer te kriebelen

Nadat één van de slaapkamers op de verdieping bijvoorbeeld in de basis helemaal verbouwd was, werden wij trotse ouders van onze dochter! Die moest natuurlijk nóg mooier opgeknapt worden.

Ook wilden we de aangrenzende garage opknappen met een nieuw dak, maar speelden wij ook met de gedachte van extra leefruimte creëren. En zo ontstond het klusproject van de verbouwing van de vervallen garage naar een fietsgarage inclusief gastenkamer met ensuite badkamer. En in de pandemie tijd is dit ook nog eens een uitstekende afgezonderde werkkamer gebleken!

Zijn we helemaal klaar met verbouwen en klusprojecten?

Dat wordt ons wel vaker gevraagd. Wij vinden altijd wel iets wat een upgrade kan gebruiken in en om het huis. Dus na de 6 maanden hebben we de oprit zelf bestraat en zijn we ook begonnen aan een klusschuur met tuinkamer. Over dat laatste kunnen we wel een aparte blog schrijven, aangezien die helemaal from scratch is gemaakt en jullie eventuele interieur DIY tips wel kan gebruiken !

Geloof jij dat we wat leuks van dit gevaarte maken? Of geloof je het niet…Blijf dan de blogs in de gaten houden:)

Even resumé

Ons motto was: Niet meer geld in je huis steken dan het waard kan worden. Ach, dat zien we wel wanneer we ons huis opnieuw in de verbouwde staat laten taxeren 😉
Hiermee sluiten we de blogserie In 6 maanden van bouwval naar droomhuis af, maar wij hebben nog zó veel leuke projecten op de plank liggen, dus stay tuned!

Groetjes! Hans en Jorien
@klusinspiratie
info@klusinspiratie.nl

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

#12 DIY Loungeset

Aangezien we zelf ook graag leren via YouTube, hebben we speciaal voor jou een DIY filmpje op YouTube geplaatst. In deze blog benoemen we daarnaast de stappen. En om je echt optimaal te inspireren, delen we ook iets gratis met jou!

Blog bekijken»
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp