Blog
Met deze blog willen we je inspireren met (ver)bouwprojecten en DIY interieur projecten
Blogserie

Blogserie #1 In 6 maanden van bouwval naar droomhuis

In zes maanden een huis verbouwen waarvan de vloerbedekking duidelijk riekt naar oude dametjes, de bruine tegeltjes in de toiletten je doen denken aan een tijd ‘ver voor jouw tijd’ en een plafond van grijskleurig geperst stro. Je weet wel, zo’n grijs en ouderwets systeem plafond wat je eerder in een openbare parkeergarage zou verwachten..
Dit is om je zomaar even een idee te geven onder welke omstandigheden wij besloten dit huis te kopen voordat het op de markt kwam en om hier grootse verbouwplannen in te realiseren.

Blog bekijken »
Blogserie

Blogserie #4 In 6 maanden van bouwval naar droomhuis

De treden zijn uitgetekende op de muur om te zien hoelang de trap moest worden om boven te kunnen komen. Het skelet is gemaakt van vurenhouten balken en na 5 treden is een plateautje gemaakt die met balken bevestigd is aan het plafond en de vloer.
Alle benodigde planken zijn op maat gezaagd. Wij gebruikten voor deze trap voornamelijk multiplex en MDF: de treden van multiplex en de rest van MDF. Om de trap af te sluiten, maakten we nog een deur op maat van MDF die met simpele scharniertjes zijn vastgezet.

Blog bekijken »
Interieur

#7 DIY Lamp

We gaan het jaar van start met een DIY interieur klus en hebben gelijk een excuus voor je om niet aan te sluiten bij ‘Dry

Blog bekijken »
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp