#11 DIY Tuinkamer & klusschuur

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

#11 DIY Tuinkamer & klusschuur

Overdekt klussen, borrelen & loungen

Ik geef toe, de eerste keer dat ik (Jorien) een pigmentvlek ontdekte in mijn gezicht sloeg de paniek toe. Ik ga voorlopig niet meer vol met mijn snuit in de zon zitten. Mij kun je deze zomer in de tuinkamer vinden!

Hoe je een solide tuinhuis maakt, las je al in blog #10. Vandaag geven wij je iets meer achtergrond over de indeling. Bij de aankleding ervan kan jij invloed hebben!

Eerst nog eventjes een photodump van ongeveer 2 jaar geleden:

Klusschuur

Wij hebben onze tuinkamer & klusschuur nu zo’n twee jaar in de basis af. De indeling van de klusschuur was bij ons prioriteit, omdat we hier veel van onze projecten in maken. Het grootste deel, de lange kant is dan ook ingedeeld als klusschuur.

De klusschuur wordt gescheiden van de tuinkamer door middel van een DIY harmonica deur. In deze deur zit een loopdeur, voor snelle toegang tot de klusschuur. En die harmonica deur is gemaakt, zodat we er voor feesten en partijen één grote ruimte van kunnen maken. Al is het wellicht linke soep om drank en toegang tot powertools met elkaar te laten blenden…dat zal de praktijk moeten uitwijzen!;-)

Tuinkamer

Met een 24/7 open tuinkamer zijn wij na dit een tijdje te hebben kunnen ervaren niet 100% tevreden. Wij hebben inmiddels gemerkt dat het best naar binnen kon regenen en als we een keer vergaten de tuinkussens op te ruimen, troffen we er de volgende dag kattenharen van buurtkatten brrrr. En daarom besloten we het af te sluiten. We bestelden zeil op maat en bevestigden dit zelf. Zo kunnen we het afsluiten op de minder mooie dagen en open houden op de mooie dagen!

Zomerproof ?

Deze zomer vragen we JOUW hulp! We kunnen inmiddels lekker zitten in de tuinkamer, maar HOE zullen we onze tuinkamer stoer/vintage/design-ish nou aankleden? Welke outdoor DIYs moeten we volgens jou maken en filmen, zodat je het samen met ons kan maken? Laat het ons weten!

De groeten! Hans & Jorien
@klusinspiratie

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

#12 DIY Loungeset

Aangezien we zelf ook graag leren via YouTube, hebben we speciaal voor jou een DIY filmpje op YouTube geplaatst. In deze blog benoemen we daarnaast de stappen. En om je echt optimaal te inspireren, delen we ook iets gratis met jou!

Blog bekijken»
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp